Team

Antoon van den Boogaard (Voorzitter)

Wil Houtzager (Secretaris)

Ernst van Win (Comité van Aanbeveling)

 

antoon_van_den_boogaardAntoon van den Boogaard, voorzitter

Antoon van den Boogaard (IJsselstein, 1978) voltooide een bachelor bouwtechnische bedrijfskunde af aan de Avans Hogeschool in Tilburg. Vervolgens deed hij een master Applied Ethics aan de Katholieke Universiteit Leuven, waarvoor hij cum laude slaagde. Hij startte zijn loopbaan als adviseur bij een bedrijfskundig projectbureau. Inmiddels werkt hij als zelfstandig adviseur bedrijfsethiek vanuit zijn onderneming EthiekZaak.

“Mijn interesse gaat uit naar de vraag hoe mens, organisatie en maatschappij elkaar beïnvloeden”, vertelt Antoon. “Ik haal energie uit het praktisch inzichtelijk maken van complexe vraagstukken en risico’s. Als voorzitter van het NBN zorg ik voor een compleet en actief team dat zich sterk maakt voor ethiek in het bedrijfsleven. Ik representeer het bestuur en ben daarnaast altijd op zoek naar de juiste partners voor bijvoorbeeld een mooie bijeenkomst.”

Taken: het NBN representeren, bestuursvergaderingen voorzitten, samenwer-kingspartners zoeken en contact onderhouden, op breed vlak ondersteunen van de andere bestuursleden.

> Neem contact op met Antoon van den Boogaard

 

Wil Houtzager, secretaris

> Neem contact op met Wil Houtzager

 

Ernst van Win, Comité van Aanbeveling

> Neem contact op met Ernst van Win